Jídelníček na březen 2020   

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Pondělí 2. 3. vločková (1,9) vepřový plátek v mrkvi, brambor, zelenina (1)
Úterý 3. 3. česneková (-) vdolky, kakao (1,3,7)
Středa  4. 3. písmenková (1,3) rajská omáčka, masové koule, těstoviny (1,3)
Čtvrtek 5. 3. špenátová (1,3) rizoto, zelný slalát (1)
Pátek 6. 3. miliónová (1,3,9) hovězí ragú s fazolemi, brambor (1)
       
Pondělí 9. 3. nudličková (1,3,9) čevabčiči, brambor, hořčice (1,3,10)
Úterý 10. 3. školní jídelna nevaří z důvodu školení
Středa  11. 3. fazolková (1) námořnické maso, těstoviny (1,3)
Čtvrtek 12. 3. s rýží (9) krůtí plátek, bramborová kaše, rajský salát (1,7)
Pátek 13. 3. bramborová (1,9) játra na slanině, rýže (1)
       
Pondělí 16. 3. vodnická (1,4,9) segedinský guláš, knedlík (1,3,7)
Úterý 17. 3. krkonošská (1,3,7) Tondovo kuře, brambor, kompot (1,9)
Středa  18. 3. s pohankou (1,9) čočka s vejci, okurka (1,3)
Čtvrtek 19. 3. s brokolicí (1) boloňské špagety, sýr (1,3,7)
Pátek 20. 3. mašličková (1,3,9) hovězí na kmíně, rýže s Burgrem (1)
       
Pondělí 23. 3. s kuskusem (1,9) zahradnická sekaná, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)
Úterý 24. 3. kapustová (1) nudle s mákem, kakao (1,3,7)
Středa  25. 3. jáhlová (1,9) roštěná na slanině, rýže (1)
Čtvrtek 26. 3. čočková (1) francouzské brambory, ledovýs salát (3,7)
Pátek 27. 3. kmínová (1,9) vepřo, kndedlo, zelo (1,3)
       
Pondělí 30. 3. s cizrnou (1) šípková omáčka, hovězí maso, knedlík (1,3,7,9)
Úterý 31. 3. zeleninová (1,9) smažené fille, bramborová kaše, míchaná zelenina (1,3,7)

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc